Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Anders Medical Factoring draagt activiteiten over aan Infomedics BV

Anders Medical Factoring BV heeft besloten haar activiteiten over te dragen aan Infomedics BV. Vanaf 1 mei zal Infomedics de facturatie voor onze praktijk verzorgen. Voor u als klant verandert er weinig: u zult uw nota's voortaan van Infomedics ontvangen in plaats van Anders. Daarnaast krijgt u toegang tot een nieuw dashboard waar u eenvoudig al uw facturatiezaken kunt beheren. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina "INFOMEDICS" op onze website. Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Corona Maatregelen

Mondzorgpraktijken kunnen vanaf 22 april de reguliere zorg hervatten. Wij vinden uw veiligheid en gezondheid heel belangrijk en daarom openen wij de praktijk onder strikte voorwaarden. Binnen de tandheelkunde werken wij volgens een nauwkeurig en zeer uitgebreid Werkgroep Infectie Preventie (WIP) protocol. Ons doel is altijd de veiligste en hoogste kwaliteit. Daardoor zijn wij geëquipeerd met de juiste apparatuur op behandel- en hygiëne gebied en, in de laatste weken, hebben wij strenge maatregelen genomen en de praktijk voorbereid om u veilig te ontvangen:

Wij hopen u spoedig weer te zien en wensen u een goede gezondheid toe.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!