Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Lieve Tandarts

De lieve tandarts van Lemmer

Tandartspraktijk Lemmer is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk!

Over De Lieve Tandarts

In onderstaande video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

https://youtu.be/h-CoWabRAAs

Wat betekent dit keurmerk voor Tandartspraktijk Lemmer?

Tijdens elk bezoek aan De Lieve Tandarts kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

Direct een afspraak maken

Bel ons, stuur ons een e-mail of vul het formulier in.

Feedback

Wij staan open voor feedback. Kunnen wij het nog beter doen? Of wilt u graag een compliment achterlaten over iets wat extra goed verliep?

Laat hier uw beoordeling achter.

Uw beoordeling komt op de website van De Lieve Tandarts. Zij zijn onafhankelijk en monitoren de kwaliteit van alle tandartsen die het keurmerk De Lieve Tandarts dragen. Uw reactie en mening helpt hen hierbij. Ook vanuit Tandartspraktijk Lemmer zijn wij u dankbaar voor uw beoordeling. Zo kunnen wij ons blijven verbeteren!

https://www.youtube.com/watch?v=rNemWDg_D10&feature=emb_logo

 

Afspraak maken

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Gewenste dagdeel(Vereist)
Geen titel(Vereist)