Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Anders Medical Factoring draagt activiteiten over aan Infomedics BV

Anders Medical Factoring BV heeft besloten haar activiteiten over te dragen aan Infomedics BV. Vanaf 1 mei zal Infomedics de facturatie voor onze praktijk verzorgen. Voor u als klant verandert er weinig: u zult uw nota's voortaan van Infomedics ontvangen in plaats van Anders. Daarnaast krijgt u toegang tot een nieuw dashboard waar u eenvoudig al uw facturatiezaken kunt beheren. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina "INFOMEDICS" op onze website. Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Poetsen

Wat is een goede tandenborstel?
Een goede kindertandenborstel heeft zachte haren en is niet te groot. Je moet de steel goed vast kunnen houden. Als de haren uit elkaar staan is de borstel op en heb je een nieuwe nodig.

Wat voor tandpasta moet ik gebruiken?

Je kunt het beste kiezen voor een tandpasta met fluoride. Fluoride zorgt er voor dat tanden harder en sterker worden. Voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar is er speciale peutertandpasta. Voor kinderen tussen 2 en 5 jaar is er een kindertandpasta. Ben je al 5 of 6 jaar en heb je al een volwassen tand of kies gekregen dan mag je tandpasta voor grotere kinderen gebruiken.

Als je tandpasta op je borstel doet hoeft dat maar een klein kloddertje te zijn.  Een streep tandpasta, zoals in de reclames, is veel te veel.

En ook heel belangrijk als je jonger dan 10 jaar bent: laat een volwassene je tanden 1 keer per dag napoetsen.