Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Anders Medical Factoring draagt activiteiten over aan Infomedics BV

Anders Medical Factoring BV heeft besloten haar activiteiten over te dragen aan Infomedics BV. Vanaf 1 mei zal Infomedics de facturatie voor onze praktijk verzorgen. Voor u als klant verandert er weinig: u zult uw nota's voortaan van Infomedics ontvangen in plaats van Anders. Daarnaast krijgt u toegang tot een nieuw dashboard waar u eenvoudig al uw facturatiezaken kunt beheren. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina "INFOMEDICS" op onze website. Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Tarieven

De NZa (Nederlanse Zorgautoriteit) stelt jaarlijks de landelijke tarieven op voor de tandheelkundige zorg. Klikt u hier voor de tandartstarieven prijzen.

Hieronder vindt u ook de laatste beschikbaar prijslijsten van de techniekers dat met Tandartspraktijk Sloten werken:Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. De declaratie die ze via ons ontvangen worden direct ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dus alleen een factuur van hen als uw zorgverzekeraar de kosten voor de behandeling niet (volledig) vergoedt.

Meer informatie over Infomedics kunt u hier lezen: https://tandartslemmercentrum.nl/infomedics/

Betalingsregeling treffen

Op de factuur staat altijd de betalingstermijn vermeld. Het is mogelijk om bij facturen van meer dan €25,- een betalingsregeling aan te vragen. Dit kunt u eenvoudig regelen op infomedics.nl